Menu Sluiten

Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Traktatiebox

TRAKTATIEBOX
Arminiushof 80
1216 KG  HILVERSUM
Tel.: 06-25070665
info@traktatiebox.nl
K.v.K. nr. Gooi-, Eem- en Flevoland 32129012
BTW nr. NL001976534B97
Rabobank NL44RABO0141463384

Algemeen:

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die zijn vastgesteld door Traktatiebox.
Traktatiebox is te allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van reden een bestelling te weigeren.
Prijswijzigingen, typefouten en assortimentswijzigingen voorbehouden.
Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, als mede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Bestellingen:

Bestellen is alleen mogelijk via de website.
Er worden geen telefonische bestellingen aangenomen.

Minimale afname:

Bij Traktatiebox geldt een minimum bestelbedrag van € 5,00 (excl. verzendkosten).
Bestellingen onder dit minimum worden niet in behandeling genomen.

Prijzen:

Alle prijzen op de website zijn exclusief BTW daar Traktatiebox per 01-01-2020 gebruik maakt van de KOR (Kleineondermersregeling).
Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Levering:

Alle artikelen worden binnen 5 werkdagen, tenzij anders staat beschreven, na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden bij postnl. Er wordt per e-mail een bevestiging van verzending naar u verzonden.
Afhankelijk van het aantal artikelen/volume verzenden wij uw bestelling per brievenbuspakket of pakketpost.
Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van het aantal artikelen/volume volgens de geldende postnl tarieven.
Vanaf een ordergrootte van € 50,00 komen deze kosten te vervallen.

In behandeling nemen bestelling:

Een bestelling wordt, na ontvangst van uw betaling, in behandeling genomen.

Betaling:

Overschrijving via bankrekening t.n.v. Traktatiebox te Hilversum, bankrekeningnummer NL44RABO0141463384.
U ontvangt een bevestiging per e-mail als uw betaling binnen is.
De betaling dient volledig binnen 7 werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan. Gedurende deze dagen reserveert Traktatiebox de bestelde artikelen voor u. Mocht Traktatiebox de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan worden de artikelen weer vrijgegeven voor de verkoop.

Annuleren:

Na ontvangst van de betaling is de bestelling definitief en de overeenkomst bindend.
Bij annulering van een definitieve bestelling worden annuleringskosten berekend.
De annuleringskosten bedragen 25% van het factuurbedrag.

Annuleren indien niet leverbaar:

Alle artikelen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan bericht en houdt Traktatiebox uw bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt u ook bericht en komt uw bestelling te vervallen. Het betaalde bedrag zal worden teruggestort op uw rekening. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.

Bedenktijd na ontvangst artikelen:

Wanneer de artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen hebt u bij ons een retour periode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het artikel te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u gemaakte artikelen en/of speciaal voor u bestelde artikelen. Voor navraag over de artikelen, welke onder de bedenktijd vallen, kunt u contact op nemen met Traktatiebox.
Het artikel kan alleen geretourneerd worden indien het artikel nog ongebruikt in de originele, ongeopende en ongeschonden verpakking zit. U draagt zelf de kosten van de retourzending naar Traktatiebox. Na ontvangst van de geretourneerde artikelen wordt binnen 14 dagen het betaalde factuurbedrag, met aftrek van de gefactureerde verzendkosten, aan u overgemaakt.
Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Traktatiebox kenbaar te worden gemaakt.
Dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.

N.B.:
Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Traktatiebox heeft gedaan.
Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Verpakking:

Alles wordt met uiterste zorg verpakt en verzonden.
Wij geven geen garantie op schade en/of breuk die door u tijdens het uitpakken en/of tijdens het transport zijn ontstaan.

Aansprakelijkheid:

Traktatiebox stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door verkeerd gebruik van de geleverde artikelen. De klant dient zelf, voor een bestelling te plaatsen, de geschiktheid voor de door Traktatiebox geleverde artikelen voor de betreffende doelgroep te beoordelen.
Traktatiebox stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor de schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de klant, zoals het aanbieden van de geleverde artikelen aan de verkeerde leeftijdsgroep(en).

Vragen:

Traktatiebox streeft naar tevreden klanten. Mocht u vragen of klachten hebben over de diensten en/of artikelen van Traktatiebox, dan wordt Traktatiebox daar graag, bij voorkeur per e-mail, van op de hoogte gebracht.

Copyright:

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Traktatiebox.

Wijzigingen:

Traktatiebox behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

Als u nog vragen heeft over deze algemene voorwaarden dan kunt u contact opnemen met:

info@traktatiebox.nl