Menu Sluiten

Retourneren

Wanneer de artikelen niet aan je verwachtingen voldoen heb je bij ons een retour periode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het artikel te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou gemaakte artikelen en/of speciaal voor jou bestelde artikelen. Voor navraag over de artikelen, welke onder de bedenktijd vallen, kun je contact op nemen met Traktatiebox.
Het artikel kan alleen geretourneerd worden indien het artikel nog ongebruikt in de originele, ongeopende en ongeschonden verpakking zit. Je draagt zelf de kosten van de retourzending naar Traktatiebox. Na ontvangst van de geretourneerde artikelen wordt binnen 14 dagen het betaalde factuurbedrag, met aftrek van de gefactureerde verzendkosten, aan je overgemaakt.
Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Traktatiebox kenbaar te worden gemaakt.
Dit kan via e-mail of post. Je dient in je schriftelijke annulering in ieder geval je volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens je bankrekeningnummer nodig.

N.B.:
Het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Traktatiebox hebt gedaan.
Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.